sunnuntai 16. elokuuta 2009

It´s Emma and Hanna, bitch!



Noni, mepäs täällä nyt vähän päivitetään :) hulabaloobalaibalai! Me nyt laitetaan vähän randomia tänne, ei oikein mitään muotiin (tai munkkiin) liittyvää.




Emma:


Joo, tänään tuli käytyä mustikassa isän kanssa ja siksi jäi kaupunkireissu Moonan ja Hannan kanssa väliin. Eli lähdettiin joskus 12 maissa aamulla ja tultiin n. klo 16. Meneminen oli ylämäkeä kokoajan, mutta takaisintulo oli helpompaa (ofc). Saatiin kerättyä semmoinen yksi ämpäri, siellä oli oikeasti aika huonosti niitä. Mutta variksenmarjoja oli ihan hirveästi. Sitten tultiin kotiin ja nyt ollaan grillattu vähän. Sitten Hanna tulikin meille. :)

















Hanna:

Jee, it's me :) Joo, no aamusta piti lähteä heti viemään vessapaperitilauksia tilaajille. Sitten mie olinki puolet päivästä mun pikkuveljen kans, sanotaanko vaikka että Pertti on hänen nimensä. :) Juu, niin.. Pertin kanssa piti poimia vadelmia ja punaviinimarjoja ainaki tunti pihalla. Ja sitte puistoon -.- Piti tehä jotain tulivuoria hiekasta. Kuulostaa varmasti hauskalta. Käväistiin kaupassaki ja sitte Emman kaa olin, tai jotain. Nyt täällä, syötiin grillibanaaneja ja vanilijajäätelöä. Tuli hassu olo.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti