sunnuntai 16. elokuuta 2009

HAA! Moona.


Tänään tein ostoksia!! Vautsi vau. Palatte varmasti halusta... NÄHDÄ NE. :)

Joo. Tosi mielenkiintoisia. Sinitarra pakettikin. Kuinka jänskä ihminen voi olla? Sit puuvärikynät ja avolehtiö pukusuunnitteluun. Ehkä huomasitte, minun tyylikkäässä avolehtiössä on tarroja kannessa. Herrajumala. Se joutuu mun tuunauksen uhriksi. Saatte ehkä jopa nähdä tulokset huomenna.
Sitten minun ihanan kiintoisaan päivääni heräsin täysissä pukeissa vuoteestani, jossa olen evakossa vaatehuoneeni remontin takia. Tämän jälkeen sekoilin aikani ja katsoin sen leffan jonka nimeä en ikinä muista. Vertigo tai jotain. Sitten lähdin valintalatoon ja siwaan, (molempiin, se mainos on niin hellyyttävä etten kehtaa käydä vain toisessa) minkä jälkeen taiteilin ihan hyvän ceasar salaatin, eikä kukaan huomannut että poltin krutongit pohjaan. Sitten hengailin aikani ja tässä sitä ollaan.
Tuunasin meidän "tyylikkään" koulukalenterin muotikuvilla. :) Takakannessa on Christian Diorin 2008 käsittääkseni kevätmalliston ihanat pallolasit ja reikähattu valkoisena. Kuvaa en tähän hätään ehtinyt etsiä, äiti kaipaa konetta. Mutta voin toki ensi bloggaukseen ottaa kuvan. Perjantaina teen amerikkalaisia pannukakkuja, sellasia pieniä, pyöreitä, paksuja ja piukeita vaahterasiirapilla.

1 kommentti: